Hanna hakee eduskunta-avustajaa

Etsin 1. elokuuta alkaen työparia eduskuntaan hoitamaan kansanedustajan avustajan tehtäviä. Avustajan työnkuva on moninainen ja pitää sisällään mm. taustamateriaalien, puheiden ja kirjoitusten valmistelua, tiedonhakua, mediaseurantaa, tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämistä, kalenteristani huolehtimista sekä yhteydenpitoa kansalaisiin ja sidosryhmiin.

Työtehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, analyyttista otetta asioihin, kykyä omaksua nopeasti uusia asiakokonaisuuksia ja tiivistää olennainen sekä erinomaisia kirjoitustaitoja. Niin politiikan kuin median lukutaito ja poliittisen päätöksenteon rakenteiden tuntemus ovat eduksi. Hyötyä on myös kotimaakuntani Etelä-Savon ja/tai vaalipiirini Kaakkois-Suomen tuntemuksesta. Yhteiskunnallisiin asioihin kytkeytyvä korkeakoulututkinto tai alalla loppusuoralle edenneet opinnot lasketaan eduksi. Eduskuntatyöni painopisteitä ovat ympäristö-, ilmasto- ja energia-asiat sekä koulutus, liikunta ja kulttuuri, joten kaikenlainen kokemus näiltä aloilta on myös varmasti hyödyksi.

Eduskunta-avustajan työ on sekoitus asiantuntijatyötä ja rutiininomaisempia toimistotöitä – toivon että pärjäät molemmissa ja olet muutenkin sopeutuvainen ja joustava.

Toivon voivani tarjota sinulle paitsi vaihtelevia ja kiinnostavia työtehtäviä, myös näköalapaikan poliittiseen päätöksentekoon ja mahdollisuuden verkottua laajasti.

Eduskunta-avustajan työnantajana toimii virallisesti Eduskunnan kanslia. Palkka on 2418 euroa/kk. Työsuhteen etuisuuksiin kuuluvat mm. lounasetu, työmatkasetelit ja hyvät liikuntapalvelut. Työsopimus on määräaikainen ja solmitaan lähtökohtaisesti vaalikauden loppuun, kevääseen 2019 asti. Työpaikkana on eduskunta.

Vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen voit toimittaa sähköpostilla keskiviikkoon 7.6.2017 mennessä osoitteeseen hanna.kosonen@eduskunta.fi. Mahdolliset kysymykset pyydän lähettämään myös sähköpostitse. Haastattelen sopivimmat hakijat viikolla 24.

Tervetuloa töihin eduskuntaan!