Tiedote 15.8.2017: Hanna Kososen eduskunta-avustajaksi Sara Saramäki

Tiedote 17.8.2017

Keskustan savonlinnalaisen kansanedustaja Hanna Kososen avustajana on aloittanut valtiotieteiden kandidaatti Sara Saramäki. Saramäki on työskennellyt aiemmin viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerissa ja kansanedustaja Hannakaisa Heikkisen avustajana. 26-vuotias Saramäki toimii Espoossa keskustan varakaupunginvaltuutettuna ja viimeistelee Eurooppa-politiikan maisteriopintoja Helsingin yliopistossa.

– Olen otettu, että pääsen työskentelemään Saran kanssa. Hän on ehtinyt jo kouliintua rautaiseksi ammattilaiseksi ja on siten mainio työpari paitsi avustajana, myös johtamassani keskustan energia-, ilmasto- ja ympäristöohjelmatyössä ryhmän toisena sihteerinä, muun muassa eduskunnan ympäristö- ja sivistysvaliokunnissa sekä Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtajana vaikuttava Kosonen sanoo.

Kososta aiemmin avustanut Niina Nurkkala siirtyi keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen erityisavustajaksi. Sara Saramäen työpiste on eduskunnassa. Hänet tavoittaa virka-aikana numerosta 050 597 4856 tai sähköpostilla sara.saramaki@eduskunta.fi.

 

Kuva: Sara Saramäkeä ja Hanna Kososta yhdistää työn lisäksi myös suunnistus. Kuvassa kaksikko kesän Fin5-rastiviikolla Tampereella.