Puheenjohtajakisan käynnistykseen nyt hyvä hetki

Puolustusministeri Antti Kaikkonen ilmoittautui eilen ensimmäisenä keskustan puheenjohtajakilpailuun. Kaikkonen oli jo aiemmin keväällä ennakoinut, että juhannukseen mennessä hän ilmoittaa kantansa. Kansanedustaja Hanna Kosonen kannustaa puheenjohtajakisan käynnistymiseksi lisää ehdokkaita mukaan kisaan.

– Toivon todella, että puheenjohtajakisasta kiinnostuneet ilmoittautuvat mahdollisimman pian mukaan. Keskustan keväässä on ollut lukuisia käänteitä. Tilanteet ovat kuitenkin nyt nähtävästi rauhoittumaan päin ja nyt on oikea hetki puheenjohtajakisan käynnistämiseen sekä erityisesti puolueemme aatteellisen keskustelun avaamiseen, kannustaa Kosonen.

– Hallitusohjelma antaa meille hyvän pohjan tehdä keskustan näköistä politiikkaa. Ohjelmassa on huomioitu hyvin mm. yrittäjät, suomalainen ruoka, kestävä metsänkäyttö, eri alueiden elinvoiman vahvistaminen, oikeudenmukaiset ilmastotoimet, koulutus ja sivistys sekä heikompien aseman parantaminen. Tämän lisäksi puolueemme kaipaa uudistusta ja aatteen kirkastamista. Odotan puheenjohtajaehdokkailta laajaa kenttäkierrosta ja rapsakoita avauksia puolueen tulevaisuudesta, sanoo Kosonen.

Lisätiedot:
Hanna Kosonen
040 717 1114