Tiedote: Otto Suhonen Hanna Kososen ja Matti Vanhasen avustajaksi

Nurmijärveläinen Otto Suhonen on aloittanut työt kansanedustaja Hanna Kososen ja valtionvarainministeri Matti Vanhasen eduskunta-avustajana.

– Aloitan innolla uudet työt eduskunnassa ja kiitän edustajia luottamuksesta. On todella hienoa päästä näkemään politiikkaa tällaiselta näköalapaikalta, Suhonen pohtii.

Suhonen on tämän kevään abiturientti ja valmistuu loppukeväästä ylioppilaaksi. Hänellä on kokemusta nuorisojärjestöistä, poliittisesta toiminnasta sekä toiminnasta Nurmijärven nuorisovaltuustossa, jonka puheenjohtajana hän on myös toiminut.

– Olen seurannut jo jonkin aikaa Oton edesottamuksia Nurmijärven päätöksenteossa ja olen huomannut, kuinka perusteellisesti hän perehtyy asioihin. Kun uuden avustajan rekrytointi tuli ajankohtaiseksi, oli Otto luonteva valinta, Vanhanen toteaa.

Suhonen työskentelee tehtävässä eduskunta-avustaja Sara Saramäen perhevapaiden ajan eduskunnan kesätaukoon asti.

– Edellinen avustajamme Inna Kallioinen siirtyi hiljattain toisiin työtehtäviin, joten oli hienoa, että Otto pääsi aloittamaan työt näin nopealla aikataululla. Uuden sukupolven edustajana Otolta löytyy varmasti paljon osaamista esimerkiksi politiikassakin entistä tärkeämmän sosiaalisen median hyödyntämiseen, Kosonen iloitsee.

Suhosen tavoittaa virka-aikana numerosta +358 50 911 9879 ja sähköpostitse otto.suhonen@eduskunta.fi.

20.4.2021 | |