Olen kuntavaaleissa ehdolla – upean Savonlinnamme puolesta

Savonlinna on luonnonkaunis ainutlaatuinen kaupunki keskellä Saimaata. Voisimme houkutella tänne enemmänkin seudustamme nauttijoita. Meillä on hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä sivistys-, kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut. Niistä meidän on huolehdittava samoin kuin yritysten toimintaedellytyksistä. Savonlinna on hieno paikka asua, elää ja yrittää. Annetaan sen kuulua ja näkyä.

Haen toista kertaa Savonlinnan kaupunginvaltuustoon. Ensimmäisen kauteni aloitin kahdella vuodella kaupunginhallituksen puheenjohtajana, mutta luovuin puheenjohtajan paikasta tiede- ja kulttuuriministerin tehtävien takia. Olen 45-vuotias savonlinnalainen toisen kauden kansanedustaja. Tällä hetkellä toimin talousvaliokunnan varapuheenjohtajana ja ympäristövaliokunnan jäsenenä.

Olen lähtenyt kahdeksan vuotta sitten politiikkaan hoitamaan yhteisiä asioita. Arvostan tutkittua tietoa, kollegoita kunnioittavaa puhetta ja yhteistyöhön pyrkivää toimintatapaa. Savonlinna voi olla paljon enemmän.

Asun Pihlajaveden keskellä kahden tyttäreni kanssa. Harrastan avannossa rauhoittumista, hiihtoladuilla ja metsissä pyyhältämistä, kirjallisuutta, kulttuuria, musiikkia ja ulkohommia.

17.5.2021 | |